BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hogyan is lehet letölteni a YouTube-videókat? - Egyszerűen

A YouTube mára világszerte a legnépszerűbb videomegosztó oldallá vált. Az oldal azonban csak az online megtekintést engedi, a letöltést nem. Ezen a problémán segít egy program, mely azokat kívánja kiszolgálni, akik mégiscsak le szeretnék tölteni gépükre azt a bizonyos filmet.

A YouRipper nem új program, a most letölthető a 2.1-es változat. A pici programot nagyon könnyű használni. Persze semmi sem fenékig tejföl, a mentett Flash Movie fájlok .flv kiterjesztésűek, tehát olyan lejátszó kell, amelyik ismeri ezt a formátumot, s a videók legfeljebb olyan minőségűek lesznek, mint amilyet az oldalon láttunk.

Olyan weblap is létezik, ahol megadjuk az online video linkjét, máris megindul a letöltés.

Természetesen több program és több módszer van a videoletöltéshez, azonban számolni kell vele, gyakran ezek a videók szerzői jogvédelem alá tartoznak, így azok illegális letöltése már bűncselekmény. (VGO, IT News)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.