BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a Skype legújabb betaverziója! - Tele extrával

Megjelent a Skype Internet hang- és képtelefon szoftver 3.0 Beta verziója. A fejlesztők legalább akkora ugrásnak érzik az újdonságait, mint egy éve a videós verzió megjelenését. A legszembetűnőbb a kinézet változása. Nagy újítás a Skypecast szolgáltatás, mellyel nyilvános chat szobákba nézhetünk be, és cseveghetünk másokkal. Mi is létrehozhatunk saját Skypecast szobát.

A Browser Extension az Internet Explorer és a Firefox böngészőkbe épül be, mely a hatékonyabb Skype Out elérést biztosítja a weboldalakon látható telefonszámokhoz.
A hangbeállítások is kibővültek. Akik több hangeszközt is hasznáénak egyszerre, ezentúl könnyen és gyorsan válthatnak azok között a beszélgetések folyamán.

Újabb extrák jelentek meg benne itt-ott eldugva, mint például a születésnapok feltüntetése. De akár játszhatunk is többféle játékot egyszerre másokkal. Továbbá még jobb vállalati kompatibilitás jellemzi a vállalati biztonság növelése érdekében. (pdamania)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.