BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Karácsonyra mobilt a gyereknek! - Na, de milyet?

Nagy a szórás a három szolgáltató kínálatát illetően, sokféle modell közül választhatunk, de a mobilport szakértői úgy gondolták, hogy egy 16 éven aluli gyermeknek bőven elegendő a feltöltőkártyával maximum 20 ezer forintért megvásárolható mobiltelefon.

- Kimondottan jól bírja az ütéseketet a Siemens ME75-ös készüléke.
(T-Mobile: 19.980 Ft)
A tesztelők szélsőséges körülményeknek is kitették és meglepően jó eredmények születtek. Ezen kívül van benne kamera és a vele készített fotókat infraporton át lehet küldeni számítógépre is.

- Egyszerű, olcsó, mégis megbízható a Nokia 3120.
(Vodafone: 16.980 Ft)
Kor és érdeklődési kör miatt nem minden kisgyerek igényli, hogy új mobiltelefonjával fotózni tudjon vagy mondjuk zenét hallgasson. Kezelése könnyű, valóban csak telefonálásra való.

- Kislányoknak való a Sony Ericsson K310i.
(T-Mobile, Pannon: 19.980 Ft)
A szakértők tapasztalatai szerint az olcsó Sony Ericsson mobilokat a hölgyek, jelen esetben  a lányok szeretik a leginkább. Nem kivétel ez alól a K310i sem, amely kellemes menürendszere, VGA kamerája és infraportja miatt lehet népszerű az SMS bajnokok köreiben.

- Beszéljünk előbb a gyerekkel a Samsung X510 -ről
(T-Mobile: 16.980 Ft)
Ez az a készülék, amelyet szintén a kislányos szülők figyelmébe ajánlanánk. Mivel a modell kettényitható, ezért érdemes kikérni a csemeték véleményét a design-t illetően, és ennek megfelelően választani. Ebben szintén van VGA kamera és infraport.

- Még EDGE is van a Motorola V235 -ben, de a gyerekek nem használják
(T-Mobile: 19.980 Ft)
Nagyjából fél éve kapható és ebből kifolyólag már húszezer forint alatt is megvásárolható. Legfőbb erényei közül talán a külső kijelzőt és a VGA kamerát emelnénk ki. Habár a telefonban van EDGE, ezt nem nagyon fogják használni a gyerekek. (mobilport.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.