BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem állnak le a kínaiak a mobilhamisítással

Kínában a helyzet változatlan. Továbbra is ömlesztve gyártják az újabbnál újabb készülékek hamisított, helyi változatait. Most éppen Vertut.

Máris itt a következő hamisított kínai mobil: ezúttal nem más, mint maga a luxus netovábbja, a Vertu került az ázsiai hamisított készülékek hosszú sorában.

Egészen pontosan a gyártó Ascent nevű típusát utánozza az ázsiai változat. Érdekes, hogy műszaki szempontból most is jelentősen különbözik az eredetitől. Belső memória gyanánt 64 MB áll rendelkezésre, de ezt memóriakártyával (valószínűleg microSD-vel) bővíthetjük.

Szintén fontos, hogy a hátlapon kamerát is találunk, mégpedig egy 2 megapixeles egységet. Ezeken felül még GPRS, MMS, JAVA, MP3 lejátszó és USB csatlakozás szerepel a funkciók listáján.

A meglehetősen feltűnő burkolat arany színű része elvileg 24 karátos aranyozást kapott, mi ezt azért erősen kétséges.

A készülék ára egyébként nagyjából a 8800 Sirocco szintjén van, kb. 210 ezer forint ellenében lehet a miénk egy példány belőle.

Azt pedig, hogy eme újabb kínai gyöngyszemet a gyártó Veptu névre keresztelte, már nem kíván kommentárt. (mobilport.hu)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.