BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nokia: Zenebolt A-Z-ig

A Nokiával karöltve a világ negyven független zeneboltja testre szabható zenei ajánlatot állított össze. A Music Recommenders (Zeneajánló) ajánlatában a Föld különböző tájainak zenéi és sokféle stílusa találkozik, így a zenerajongók folyamatosan megismerhetik a legújabb zenéket, és az ajánlók segítségével eddig ismeretlen zenészeket is felfedezhetnek.

Az üzletek szakértői havonta összeállítanak néhány számot az általuk ismert műfaj újdonságai közül.

A felhasználók ingyenesen keresgélhetnek a zenék között, böngészhetik a kínálatot az ajánló személye, a dal műfaja vagy stílusa szerint, belehallgathatnak a számokba, elolvashatják a heti híreket és a zenészekkel készített interjúkat, zenei városkalauzokat lapozhatnak végig, sőt, az üzletekkel és az ajánlókkal kapcsolatos információkat is kaphatnak. Regisztrálás után az előfizetők azonnal a saját ízlésükhöz szabott, 30 számból álló listát kapnak, amelyről megvásárolhatják a nekik tetsző dalokat. A felhasználóknak havonta egyszer, közvetlenül az e-mail postafiókjukba kézbesítik ki a legfrissebb ajánlókat és a cikkeket. (Terminal.hu)

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.