BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tűzfalat a mobilba is!

A finn F-Secure piacra dobta legújabb, mobileszközökhöz készült biztonsági szoftverét. Az intelligens telefonokhoz készült új fejlesztés különlegessége, hogy egy tűzfalat is tartalmaz, amely védelmet nyújt a mobileszközöket fenyegető rosszindulatú programok és behatolási kísérletek ellen. Az intelligens telefonok és multimédiás számítógépek ma már képesek a wifi-hálózatokhoz is csatlakozni, így a végfelhasználók minden környezetben kihasználhatják az internetes tartalmak teljes tárházát. Ezzel jelentősen megnő a támadható internetkapcsolatok száma is. Ezért fontos ezeknél az eszközöknél is a tűzfal alkalmazása. A szóban forgó biztonsági szoftver várhatóan 9000 forintos áron kerül forgalomba.

A 30 napig ingyenesen használható próbaverzió letölthető a http://f-secure.mobi webhelyről. Emellett a próbaverziót a Nokia is elérhetővé tette egyes készülékein, többek között a Nokia N80 modellen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.