BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eurómilliók jutnak tartalomfejlesztésre

Az Európai Unió közzétette a földrajzi, az oktatási, a kulturális, valamint a digitális könyvtárak számára meghirdetett eContentPlus program 2007. évi pályázati kiírását. E szerint az elektronikus tartalomfejlesztés ez évben pályázható kerete 47 millió euró, a benyújtási határidő: 2007. október 4.

A 2005–2008 közötti időszakra biztosított 149 millió eurós összköltségvetésű közösségi program célja a digitális tartalom fejlesztése, a közérdekű információk terjesztése és a digitális tartalmak minőségének a javítása. A vissza nem térítendő támogatásra a civil szféra (közhasznú és nem közhasznú alapítvány, illetve egyesület, érdekvédelmi szervezet), egyebek (nem önkormányzati alapítású közhasznú társaság, szövetség, társulás), valamint önkormányzat (önálló, illetve részben önálló önkormányzati intézmény) pályázhat. A részletes pályázati anyagokat az eContentPlus honlap tartalmazza. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.