BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A CODA bejelentette a Neon piacra kerülését

A CODA Group, a pénzügyi rendszerek specialistája a mai napon bejelentette, hogy elérhetővé vált legújabb, nagyon várt szoftvercsomagja, a Neon. A közel 15 millió font költségvetésű projekt a CODA eddigi legnagyobb és legjelentősebb termékfejlesztése, munkaórában számolva közel 300 emberévnyi kutatási, fejlesztési és tesztelési munka eredménye.

A CODA már beszámolt az első, Neonra vonatkozó sikeres szerződéskötésről is: az Avis Europe a bétatesztelési folyamat részeként próbálja ki a CODA vadonatúj szoftvercsomagját, és várhatóan még az idén elkezdi a program végleges telepítését budapesti szolgáltató központjában, ahol a teljes európai régió pénzügyi adminisztrációs feladatait ezzel a szoftverrel látják majd el.

Az Avis mellett többek között az Egyesült Királyság egyik legnagyobb áruházlánca, a Debenhams is részt vesz a Neon termékek bétatesztjében. Michael Conway, a Debenhams pénzügyi igazgatója szerint: „A Neon számos új funkcióját leteszteltük, beleértve a beszerzési, számlaegyeztetési és workflow eszközöket is, és ezek mindegyikével nagyon elégedettek vagyunk. A Microsoft Office eszközeivel való integráció a szoftvert könnyen használhatóvá teszi a felhasználók számára. A CODA nagyon figyelt visszajelzéseinkre, és ezeknek megfelelően módosított a programcsomagon a fejlesztési folyamat során. Ennek eredményeként, úgy vélem, a CODA egy olyan, kategóriájában kiemelkedő, pénzügyi menedzsment szoftvercsomagot fejlesztett, amelynek nincs párja az egész piacon.”

A Neon lelkét a Financials 11.0 számú verziója adja. A megoldás piacvezető, nemzetközi szintű számviteli funkciókat kínál, és a Neon legkiemelkedőbb fejlesztéseit is tartalmazza, számos olyan szolgáltatással kiegészítve, amelyek tovább javítják a hozzáférhetőséget, a biztonságot, a vállalatközi számvitelt és a költségkontrolt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.