BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ingyenes Hősök és Hivatal epizódok az NBC honlapjáról

Az amerikai TV-csatorna októbertől induló akciójában népszerű sorozatainak legfrissebb epizódját tölti fel honlapjára, így konkurálva az Apple iTunes szolgáltatásával.

Az NBC Direct szolgáltatás beindításával a televízió legnagyobb riválisát szeretné megelőzni, ezért differenciált árakkal, és gyors letöltés ígéretével csalogatja magához az internetező sorozatkedvelőket.

A szörfözők októbertől tesztelhetik az NBC Directet, a honlapra feltöltött sorozatok legújabb epizódjai hét napon keresztül tekinthetőek meg bármelyik Microsoft alkalmazásokat használó számítógépen, igaz, a filmekbe épített reklámblokkokat ebben az esetben nem lehet átugrani, és az epizódok végleges mentése sem lehetséges.

A TV társaság emellett nagy sebességgel letölthető, megvásárolható filmeket is ajánl, amelyeket high definition minőségben élvezhetnek az előfizetők, az Apple-nél megszokott egységes ártól eltérő változó költséggel. A kínálat része lesz később a Conan O’Brian, és a Jay Leno show is.

Az NBC ezzel az akcióval szeretne alkalmazkodni a nézők igényeihez, elismerve, hogy a mai fogyasztók saját maguk dönthessék el: milyen műsort milyen formában szeretnének megtekinteni – nyilatkozta Vivi Zigler, az NBC Digital Entertainment vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.