BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új szolgáltatás az online társkeresésben

Az online társkeresésben egyedülálló, új szolgáltatást indított a Randivonal. A megszokott levelezésen felül, most már online elérhető hangkapcsolatra is lehetősége van a párkeresőknek.

A Randivonal 2007. januárjában váltott üzleti modellt és előfizetős alapon biztosít a társkeresőknek kapcsolatfelvételt. A havidíj egyfajta szűrőként működik, amely elriasztja azokat, akik csak könnyű kalandra vágynak. A szolgáltató folyamatosan új lehetőségekkel kényezteti felhasználóit, így két egyedülállóan új szolgáltatást vezetett be.

Mostantól a regisztrált felhasználók adatlapjaikat “hangos bemutatkozással” színesíthetik. Valamint a hagyományos üzenetküldésen felül hangüzenetet is küldhetnek.

A társkeresésben piacvezető Randivonalat működtető Habostorta Kft. reméli, hogy a telekommunikációban már megszokott üzenetküldő szolgáltatásokhoz hasonlóan (pl.:SMS MMS), a hangos üzenetküldés is népszerű lesz az online közösség építésben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.