BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Sony örül a Wii gondjainak, és csökkenti a Playstation árát

A Nintendonál utóbbi időben hiánycikk a játékkonzolokhoz használt hardver, a Sony a versenytárs gyengélkedését kihasználva heti százezerre növelte eladásait.

Howard Stringer Sony-vezér szerint szerencsés fordulat, hogy akadozik a Wii forgalmazása, ez meglátszik a Playstation 3 eladási statisztikáin is, az új konzol a mostani áttöréssel végre beváltja a hozzá fűzött reményeket. A Nintendo saját népszerűségének áldozata lett az elmúlt időszakban: annyira megnőtt a kereslet a Wii iránt, hogy számos amerikai, és brit üzletben nem tudták pótolni a gyorsan fogyó készleteket.

A Nintendo angliai képviselője tagadta, hogy hiány alakult volna ki a konzol kapcsán, és hozzátette: ez az iparág rendkívül versenyorientált, tehát nem áll érdekükben, hogy visszatartsák a raktárban várakozó árut. Sem a Nintendo, sem a Microsoft nem hozta még nyilvánosságra eheti eladási statisztikáit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.