BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Izgalmas fejlesztés a Google Maps-tól - Nézegessen kedvére

A Google Maps távoli műholdas képeit egyre nagyobb felbontású fotók váltják fel, és sok nagyvárosnak már az utcáit is bejárhatjuk. Ez utóbbi most egy újabb nézőponttal bővült. – írja a techline.hu.

A Google Maps térképeinek jobb felső sarkában korábban csak a Satellite, Map és Hybrid gombokat láthattuk. Ezekkel lehet szabályozni, hogy a műholdról készült fotók, a rajzolt térkép vagy mindkettő látszódjon. Ezekhez a nézetekhez jött még egyes amerikai városoknál a Traffic és a Street View. A Traffic színes sávokkal mutatja valós időben, hogy milyen forgalom van az egyes útszakaszokon. Ennél talán még látványosabb a Street View, ami egy Flash-alkalmazáson keresztül mutatja meg a városok utcáin készített fényképeket.

Az egér mozgatásával tudunk körbefordulni, előre-hátra haladni, és kinagyíthatjuk a képek részleteit is. Ezt a nézetet most tovább bővítették 360 fokos felvételekkel. Chicago, Pittsburg, Philadelphia, Phonix, Portland és Tucson térképein találhatunk kis ember ikonokat, amelyek jelzik azokat a pontokat, ahol azt a látványt is megtaláljuk, ami a fejünk fölé magasodik.

Ilyen szempontból különösen érdekesek a felhőkarcolókban gazdag területek. A minden irányban körbefordítható képek egy része nagyfelbontású, így akár a toronyházak felső szintjeire is ráközelíthetünk. link:

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.