BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Egetrengető" játékok az Electronic Artstól

Egyre inkább közeledünk a nyárhoz, és az Electronic Arts Inc. nyolc kitűnő játékot készül kiadni, melyeket a világ hét legjobb fejlesztőstúdiója készít, a BioWare™, a Criterion, a DICE, az EALA, a Maxis™, Pandemic™ és a Harmonix Music Systems, az EA nagyrabecsült partnere, mely az MTV Networks cége.

 Május és szeptember között az EA Games Label elképesztő játékok egész sorozatát fogja megjelentetni, melyek felveszik a versenyt bármely független játékkiadó termékeivel.

A programokban egyaránt megtalálható lesz majd a felfedezés, a kaland és akció, lesz köztük olyan, amely kihozza belőlünk a teremtés örömét, vagy előhozza a bennünk rejlő rocksztárt. A nyáron teljesen mindegy, hogy az Xbox 360™ videójáték és szórakoztatási rendszeren, PLAYSTATION® 3 számítógépes szórakoztatási rendszeren (PS3™), a PlayStation®2 számítógépes szórakoztatási rendszeren, személyi számítógépen, Mac®-en, Nintendo Wiin, Nintendo DS™-en vagy mobiltelefonon szeretnél játszani, kitűnő, szórakoztató programokkal szolgálunk majd.

Azok a játékosok, akik heves akcióra vágynak, azoknak a Battlefield: Bad Company™ pusztító erejű harcait és a Venezuelában játszódó, bosszúszomjas Mercenaries 2: World in Flames™ játékot ajánljuk.

Akiknek legfőbb vágyuk, hogy világuralomra törjenek, azoknak a Command & Conquer™ 3: Kane’s Wrath játékot javasoljuk, ahol hatalmas hadseregeket lehet mozgatni.

Természetesen azoknak is van megfelelő játék, akiknek a Föld sem elég. Ezek a játékosok az űr végtelenjét a Mass Effect™ játékkal hódíthatják meg.

A kreatív elmék a Spore™ Lénylaborban  hozhatják elő a bennük rejlő művészt.  Ebben egyedi fajokat tervezhetünk még a Spore™ megjelenése előtt, ahol pedig akár egész univerzumokat teremthetünk, amelyeket akár meg is oszthatunk barátainkkal.

Az adrenalinfüggők tövig nyomhatják a pedált a Burnout™ Paradise új letöltéseiben, vagy a Rock Band™-ben átélhetik a szupersztárság semmihez sem fogható érzését a színpadon.

Az év további részében a játékosoknak hihetetlen szórakozási lehetőséget nyújt az EA Games Label, megjelenik a Battlefield Heroes™, a Battleforge™, a Command & Conquer™ Red Alert™ 3, a Dead Space™, a Mirror’s Edge™, a Skate It, a Warhammer® Online: Age of Reckoning™ és az EA partner, a Valve Left 4 Dead játéka.

Mike Quigley, az EA Games Label globális markentingjének alelnöke a következőket mondta: „Ha egy kicsit beleuntál a GTA IV-be, vagy többre vársz a nyáron egy-két jól sikerült filmnél, az EA Games Label nyolc kitűnő játékkal szolgál. A játékok palettája sokszínű, és ez azt jelzi, hogy sokféle stúdióval és partnerrel vagyunk kapcsolatban. FPS akció, hihetetlen kalandok, nagyszabású sci-fi fantasy vagy rocksztárok élete – mi kitűnő szórakozási lehetőséget nyújtunk a nyáron mindezek szerelmeseinek.”
 


 
Battlefield: Bad Company
Irány az arany! A Battlefield: Bad Company a játékosokat az ellenség vonalai mögé dobja le egy renegát katonákból álló osztag tagjaiként, akik bosszújukat készülnek beteljesíteni és az aranyat igyekeznek megszerezni. Ez egy többszemélyes akció, és filmbetétekkel tűzdelt egyszemélyes játék egyaránt, melyben a kaland és humor egyaránt megtalálható. A játékban megtalálhatók a Battlefield sorozat jellemzői és egy olyan világban játszódik, amelyben szinte minden elpusztítható.

- Besorolás – tinédzser
- Platformok – Xbox 360 és PS3
- Megjelenés – 2008. június 27.


Burnout Paradise
A Paradise éve folytatódik! A Burnout Paradise januárban jelent meg PLAYSTATION 3 számítógépes szórakoztatási rendszerre, és az Xbox 360 videojáték és szórakoztatási rendszerre. Az EA Criterion folytatja támogatását a játék lényeges, játékot megváltoztató anyagával, és a megszokott broadcast tevékenységével. Az első, játékot megváltoztató anyagok júniusban kerülnek fel a PLAYSTATION Store-ra és az Xbox LIVE® Marketplace-re. Ezek ingyenesen letölthetők lesznek. Három teljesen új online játékmódot (Utcai őrjöngés, Megbélyegzett ember és Kaszkadőr), 70 új, több részes, időzített Freeburn párbajt, 7 új autót tartalmaz majd, melyek több órányi szórakozást biztosítanak. Debütálni fog az új „élő" Globális Paradise hírrendszer, amiben a játékosok friss információkat kaphatnak a játékról, az eljövendő online események időpontjairól; és a PLAYSTATION 3-ra igényelt egyéni hanganyag támogatást. Ezzel a Burnout játékosok közössége közelebb kerül a játék készítőihez és így közös online játékélmény alakulhat ki, mely az év során tovább fejlődhet.

- Besorolás – Függő besorolás
- Platformok – Xbox 360 és PS3
- Letölthető – Megjelent


Command & Conquer 3: Kane’s Wrath
A Command & Conquer Xbox 360-ra ezen a nyáron fog megjelenni a forradalmi, teljesen új CommandStickkel, egy olyan vezérlési rendszerrel, mellyel leegyszerűsítjük a konzolos RTS-ek kezelését az új és tapasztalt RTS játékosok számára egyaránt.  Az előző évben bejelentett Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ után  Command & Conquer 3: Kane''s Wrath következik XBox 360-ra, mely egyaránt tartalmazza a Tiberium Wars egységeit, épületeit és hatalmait. Egy történeten alapuló hadjáratra épül, melyet HD filmbetéteken követhetünk végig. Hat új eltérő alfrakció található meg a játékban, így a játékosok kilenc hadsereg közül választhatnak, illetve megjelennek a hősi egységek is. Az Xbox 360-as verzió több mint 50 többszemélyes térképet és csak ezen a platformon megjelenő Kane Párbaj módot tartalmaz, amiben a játékosok több mint 80 mérkőzésben vívhatnak csatát valamelyik alfrakció halálos vezetőjével. Az Xbox 360-as játékosok ráadásul a csupán 39.99 dolláros játékon felül 1000 teljesítménypontot kapnak.

- Besorolás - Tinédzser
- Platformok – Xbox 360
- Megjelenés – 2008. június 27.


Mercenaries 2: World in Flames
A zsoldosok első szabálya: mindenki fizet. Ám amikor a Ramon Solano a venezuelai iparmágnás megszegi ezt az egyszerű szabályt, már üzletről szó sincs, eljön a bosszú ideje, a zsoldosok módszerével. A Mercenaries 2: World in Flames játékban fergeteges akciójeleneteket és hatalmas robbanásokat láthatunk, Minősége világszínvonalú .A helyszíne , csodálatosan kidolgozott Venezuela, ahol a szinte minden elpusztítható.

- Besorolás – Még nincs minősítve
- Platformok –  PS3, Xbox 360, PC és PlayStation 2
- Megjelenés– 2008. Szeptember 5.


Spore Lénylabor

Miközben a rajongók tűkön ülve várják a Spore szeptemberi megjelenését, a Spore Creature Creator segítségével a kreatív beállítottságúakkal egyetemben elsőkézből készíthetik el saját fajukat, és meg is oszthatják azt barátaikkal. Minden Spore Creature Creator lény majd importálható lesz a Spore teljes verziójába. A Spore Creature Creator demo változata a www.spore.com oldalról lesz letölthető. Az ingyenes demóval a játékosok végtelen számú teremtményt tervezhetnek meg, festhetik színesre, és játszhatnak is velük. A szoftver a Spore teremtményeit alkotó részek 25 százalékát tartalmazza. A játékosok a lényeiket megoszthatják barátaikkal, és a YouTube-ra is feltölthetik. A demó tartalmazni fogja a The SimCity™ Boxot, melyet június 23-án jelentetünk meg.

 
- Besorolás – E
- Platformok –  PC, Macintosh
- Megjelenés – 2008. június 17.


Spore
Ősszel egy újabb Ősrobbanásra kerül sor! A Sims™ alkotógárdájának játékában, a Spore-ban a játékosok külön kis univerzum birtokába jutnak. Létrehozhatjuk és fejleszthetjük az életet, törzseket alapíthatunk, civilizációkat hozhatunk lére, világok arculatát határozhatjuk meg, és meglátogathatjuk a többi játékos által létrehozott univerzumokat. A Spore játékosainak olyan kreatív eszközöket biztosít, melyekkel szinte az univerzum minden része alakítható: a teremtményei, járművei, épületei és még az ufók is. A játékosok könnyedén megoszthatják alkotásaikat a világgal, vagy akár felfedezőútra is indulhatnak, hogy felfedezzék a többi játékos galaxisait.
 
- Besorolás – Még nincs besorolva
- Platformok –  PC, Macintosh, Nintendo DS és mobiltelefonok
- Megjelenés – 2008. szeptember 5.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.