BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Adobe elindította az Acrobat.com nyilvános bétaverzióját

Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) ma bemutatta az Acrobat.com nyilvános bétaverzióként elérhető szolgáltatáscsomagot, ahol a felhasználók egy ingyenes regisztráció után közvetlenül a webböngészőből érhetik el a kommunikációs, termelékenységnövelő és együttműködést segítő eszközöket.

Hasonlóan ahhoz, ahogyan az Adobe® Acrobat® lehetővé tette a bárki számára olvasható, jó minőségű elektronikus dokumentumok közzétételét, az Acrobat.com lehetővé teszi, hogy az egyének valóban együttműködjenek az elektronikus dokumentumokon. Az Acrobat.com online szolgáltatások (fájlmegosztás és -tárolás, PDF-átalakítás, online szövegszerkesztő és webkonferencia) gyűjteménye, amelyek kihasználják a PDF, az Adobe Flash® és az Adobe AIR™ technológiák előnyeit, így a hagyományos irodai termelékenységnövelő eszközökön túlmutató, lebilincselő online élményt nyújtanak.

Az Adobe Acrobat 9 szoftveren keresztül (bővebben a ma megjelent másik sajtónyilatkozatban) is elérhető Acrobat.com új fejezetet nyit az online együttműködésben.


Az Acrobat.com szolgáltatásai többek között a következők:
• Az Adobe Buzzword® webalapú szövegszerkesztővel egyszerűen részt vehet a dokumentumok szerkesztésében, megoszthatja őket visszajelzés és ellenőrzés céljából, valamint kiváló minőségben kinyomtathatja azokat.
• Az Adobe ConnectNow egy személyes webkonferencia szolgáltatás, amely képernyőmegosztást, integrált csevegést, valamint a video- és hangkonferenciát kínál.
• Központosított online fájlmegosztás a hozzáférés szabályozásával, legfeljebb öt dokumentum online átalakítása PDF formátumba, valamint a jó minőségű, webes felületekbe ágyazható dokumentumok támogatása.
• Fejlesztői API felületek a valós idejű együttműködéshez, fájlmegosztáshoz és konvertáláshoz.


Az Acrobat.com ezenkívül az Acrobat 9 felhasználók számára hozzáférést biztosít egy személyes munkatérhez, amely gyakorlatilag bárhonnan elérhető, így segíti az online közös munkát. Az Acrobat 9 felhasználók az Acrobat.com oldalt használhatják olyan központi webhelyként, ahol megoszthatják az űrlapokat és összegyűjthetik a kitöltött űrlapokból az adatokat, elvégezhetik a közös ellenőrzéseket, valamint együtt nézhetik végig a PDF-dokumentumokat a kollégáikkal.


Az Acrobat.com az Adobe Reader® 9 szoftverrel is együttműködik, így az Adobe Reader 9 felhasználók könnyedén hozzáférhetnek az Acrobat.com oldalhoz, ahol megoszthatnak fájlokat, átalakíthatnak legfeljebb öt dokumentumot PDF formátumba vagy részt vehetnek az Acrobat 9 felhasználók által kezdeményezett elektronikus űrlapkitöltésben és közös értékelésben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.