BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatszáznegyven Swarovksi kő az új luxusmobilon – Fotó!

A Dior divatház már korábban forgalomba hozott egy luxuskategóriás mobil, az új, Lady Dior névre hallgató modell azonban fényűzésben messze túltesz elődjén. A kristálydíszítést, és krokodilbőr borítást persze meg kell fizetni.

Úgy tűnik, hogy az első Christian Dior mobil a közepes tudásával és a közel nyolcszázezer forintos árával még "alsó kategóriás" modellnek számít a divatcég kínálatában. A képen látható "Lady Dior" nevű modell már azoknak készült, akik egy igazi krokodilbőrrel borított készülékre vágynak, amit még hatszáznegyven Swarovski kő is díszít – írja a Mobilaréna.

A 18.000 eurós, azaz 4,4 millió forintos árcímke az első modell után már egyáltalán nem meglepő, még akkor sem, ha a ModeLabs által készített kagyló mindössze 240x320 képpontos kijelzőt és 2 megapixeles kamerát kapott. A Dior ház igen komoly reményeket fűz az új mobiltelefonjaihoz, mely az árak ismeretében eléggé abszurdnak tűnik. Persze nem szabad elfeledkezni arról, hogy sokak számára nem fontosak a telefon funkciói, csak a divat és a stílus. De ebben az árszegmensben már nemesfémekből készített és valódi drágakövekkel borított telefonok is kaphatóak, bár tény, hogy Dior logó nélkül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.