BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több millió zeneszám vár letöltésre!

Magyarországon egyedülálló választékkal és több millió zeneszám korlátlan letöltésével a Sony Ericsson és a T-Mobile új, havidíjas zene-előfizetést kínálnak Play Now™ plus néven. Az első 14 napban díjmentesen kipróbálható.

A Sony Ericsson Play Now™ plus zeneszolgáltatása Szingapúr, Svédország, Hollandia, Ausztria és Svájc után a világon hatodikként, a régióban elsőként lesz elérhető Magyarországon.

A szolgáltatás 2400 Ft-os havi díj ellenében (1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén), belföldön a T-Mobile hálózatán mobiltelefonos eléréskor további adatforgalmi díj nélkül szabad hozzáférést, korlátlan számú letöltési lehetőséget biztosít a világ négy legnagyobb zenei kiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó folyamatosan bővülő kínálatához.

Ez a szolgáltatás indulásakor több millió zeneszámot jelent a legkülönbözőbb stílusokban.

Az arra alkalmas Sony Ericsson mobilok Play Now™ plus menüpontjában emellett folyamatosan frissülő új információk olvashatók a zene világából, illetve az előfizetők megismerkedhetnek a hasonló zenei ízlésű felhasználókkal.

A szolgáltatás keretében elérhető több millió szám DRM másolásvédelemmel tölthető le, de a felhasználó a program telepítésével akár mobilján, akár számítógépén meghallgathatja azokat, emellett a két eszközön végzett változtatások könnyedén szinkronizálhatók.

A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, ráadásul hat hónap után a 100 leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik, és az előfizetés esetleges lemondása után is megtartható, meghallgatható.

A Play Now™ plus adatbázisa a mobilinternet segítségével könnyen elérhető és a kiválasztott számok a T-Mobile szélessáv hálózatán átlagosan 10-60 másodperc alatt a telefonra tölthetők, majd azonnal meghallgathatók.

Az előfizetés jelenleg a Sony Ericsson W995, a Sony Ericsson W705 és a Sony Ericsson W595 készülékekkel érhető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.