BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A TomTom frissített, 1.4-es navigációs iPhone alkalmazása

A TomTom frissített, 1.4-es navigációs iPhone alkalmazásával elérhető a multitasking és a legfrissebb térképek is

A TomTom elérhetővé tette új iPhone-ra optimalizált navigációs megoldását, amely immár elérhető az Apple App Store-ban.

Az TomTom iPhone alkalmazás 1.4-es verziója már iOS4 kompatibilis és — a megannyi új tulajdonság mellett — támogatja a multitaskingot, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár más iPhone alkalmazás futtatása közben is megkapják a megfelelő navigációs utasításokat.

Az új 1.4-es frissítésben a TomTom számos olyan, helyzet-specifikus multitasking képességet integrált, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók akkor is megkaphassák a legjobb útvonal-kalkulációt, amikor éppen más iPhone alkalmazást használnak.

Az újonnan elérhető funkciók a következők: 

- Folyamatos navigáció telefonálás közben

– A felhasználók ezentúl akár telefonbeszélgetés közben is megkapják a megfelelő turn-by-turn instrukciókat. Ezentúl, tehát nem kell választani a telefonhívás indítása/fogadása és a navigáció használata között. A felhasználó nyugodtan fogadhat illetve kezdeményezhet hívásokat, mert telefonálás közben is biztosítva van a folyamatos hangos navigáció.
Háttérben futó navigációs instrukciók 

- A felhasználok akár más alkalmazásokat is futtathatnak a készülékeiken, mégsem kell lemondaniuk a navigáció nyújtotta előnyökről, hiszen a navigációs hangutasítások így is tisztán, érthetően hallhatók a háttérben.

- A „TomTom app for iPhone” alkalmazás 1.4-es verziója számos további újítást is tartalmaz, amely mind a navigációs élményt hivatott javítani:
Új, frissített térkép

– A TomTom iPhone alkalmazással elérhetővé válik a TomTom legújabb térképfrissítése is, ami a piacon elérhető legpontosabb és legnaprakészebb térképeket biztosítja a felhasználók számára. Tekintettel arra, hogy a globális úthálózat évente hozzávetőleg 15%-os változáson megy keresztül, a TomTom az új 1.4-es verzióval ismét frissítette térképeit, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a legpontosabb és legnaprakészebb térképet használják mindig, mindenkor és mindenhol.

- Az új térképek az alkalmazás frissítésekor teljes egészében, egy csomagban kerülnek telepítésre a készülékre, így nem kell aggódni egyéb mobil vagy roaming díj miatt sem.
 
Útvonalmegosztás

– A felhasználók immár megoszthatják rokonaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel aktuális pozíciójukat, úti céljukat és útvonalaikat e-mailben. Ez a funkció jó módja a barátokkal, családdal való folyamatos kapcsolattartásnak, hiszen így mindig tudják majd éppen merre visz utunk.
Indulási értesítő

– A felhasználók az új funkció segítségével értesítéseket kaphatnak a tervezett útvonalról és hozzáadhatják azt saját naptáraikhoz, így az iPhone figyelmeztetni fogja őket a megfelelő időpontban, indulás előtt, így mindig garantált a pontos célba érés.

Öko-útvonal

– Még több pénzt és üzemanyagot takaríthatnak meg utazásaikkor, hiszen a TomTom navigációs alkalmazás a TomTom felhasználók milliói által gyűjtött adatok alapján mindig az alacsonyabb káros anyag kibocsátást és a kisebb ökológiai szennyezést eredményező útvonalat fogja javasolni. 
Autós ikonok – A felhasználók most már szabadon személyre szabhatják navigációs alkalmazásukat az új autós ikonokkal, szimbólumokkal és színekkel.

A TomTom app for iPhone az App Store-on keresztül vásárolható meg. A teljes-Európa és  egyéb regionális térképek iPhone 3G-re, iPhone 3GS-re és iPod Touch-ra elérhetők a következő linken: http://www.tomtom.com/tomtom-app.

A TomTom App for iPhone ára régiótól és térképfajtától függően változhat. Magyarország térképe a Kelet-Európa térképcsomag részeként érhető el 59,99 eurós áron.

A TomTom app for iPhone 1.4-es verziója OS 3.0 operációs rendszeren is fut, de a frissített szoftver összes funkciója, teljes egészében az iOS4-es iPhone frissítés megszerzésével használható tökéletesen.


* iOS4-en futó iPhone 3GS és a harmadik generációs iPod Touch-on érhető el.
** csak iPhone 3GS-en

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.