BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Okostelefonon is élőben tévézhetünk

Online tartalomközvetítést lehetővé tevő szolgáltatással lép piacra a GamaxMédia. A társaság a tartalomszolgáltatókat, elsősorban a tévétársaságokat célozza meg új szolgáltatásával, melynek lényege: az igénybe vevő műsorait a néző rendelkezésére álló sávszélességhez és az adott mobileszközhöz igazítva közvetítik, új piacokat és bevételi lehetőséget teremtve ezzel a partnereknek.

Gáspár Imre kereskedelmi vezető elmondta: a cég a szolgáltatáshoz szükséges infrastruktúra kiépítésére mintegy 50 millió forintot költött. A Világgazdaság kérdésére jelezte: a működés első évében a beruházásra koncentrálnak, ezt követően kezdődik meg az ügyfélgyűjtés, s számításaik szerint a harmadik évre akár meg is térülhet a beruházás.

Mint kiemelte: a cégnél úgy számolnak, hogy a szolgáltatás komoly érdeklődésre tarthat számot a piacon, hiszen a mobileszközök terjedésével dinamikusan nő a felhasználói igény a valós idejű mobilvideózás iránt, míg a tartalomszolgáltatók folyamatosan új csatornákat keresnek, ahol elérhetik fogyasztóikat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.