BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az MPVI utolsó szalmaszála

Fontos dátum lesz a negyedik mobilszolgáltató életében szeptember 3.: ekkorra tűzte ki a bíróság a társaság és a már piacon lévő többi szereplő közötti per tárgyalását. Valószínűleg a vállalat számá­ra kedvező ítélet születik, de így is elképzelhető, hogy nem tud időben elindulni az MPVI. A cégnek ugyanis 2012 végéig a főváros nagy részén meg kell kezdenie a szol­gáltatást, az ehhez szükséges hálózat kiépítése pedig időigényes.

Nem csoda, hogy az MPVI lapunk információi szerint már felvette a kapcsolatot a potenciális partnerekkel – így a Huawei Technologies Hungaryvel és a Nokia Siemens Networksszel. Az is előfordulhat, hogy a bíróság új tender kiírását rendeli el.

Közben kiderült: az állam 20 milliárd forintért megveszi Magyar Telekomtól a sürgősségi mobilrádió-hálózatot működtető Prom-M Zrt.-t.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.