BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Százmilliókat ad az EU a Balaton-partra

Csaknem 350 millió forint uniós támogatással ősszel folytatódik a keszthelyi Balaton-part megújítása. A projekt támogatási szerződését pénteken írták alá Keszthelyen, a városházán.

A beruházás több mint húszezer négyzetméternyi területet érint. A munkálatok várhatóan a jövő évi szezon kezdete előtt befejeződnek.

Manninger Jenő, a megyei közgyűlés elnöke nagy jelentőségűnek nevezte, hogy összesen 2,6 milliárd forintos pályázati keret jutott a balatoni üdülőkörzet Zala megyei turisztikai fejlesztéseire.

Breznovits István, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője köszöntőjében kiemelte, az elképzelés összhangban áll és szerves egészet alkot a területen tavaly megvalósult beruházással. Mint fogalmazott, a keszthelyi városvezetés összehangolt és tervezett fejlesztési koncepció mentén gondolkodik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.