BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sok újdonsággal készülnek

A Balatonlelle mellett fekvő Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrumban rendezték meg nagy érdeklődés mellett a Balatoni Vágtát, amely a Nemzeti Vágta balatoni előfutama. A lovas versengés most is nagy sikert aratott. Rádpusztán nyílik meg egyébként a térség legnagyobb rendezvényháza, új lovaspálya és sportlétesítmények épülnek, a borszeretőket pedig a Magyar Borok Pincéje várja.

Balatonfenyvesen a vállalkozó szelleműek a Nagyberek csatornarendszerén kajakkal indulhatnak izgalmas-vadregényes vízitúrára. Gyalogos, kerékpáros és nordic walking útvonalakat is kijelöltek, az összesen 52,7 km hosszú útvonal érinti a Nagyberekben lévő Fehérvízi-lápot, Somogyszentpált és Csisztapusztát is.

Már megnyílt a 7 Vezér Történelmi Kalandpark Garaboncon. Épül a jurtatábor, játszótér, kézműves ház, palánk vár, gokart és íjászpálya várja majd a családokat, akik honfoglalás kori játékokkal is megismerkedhetnek. Zalakaroson szintén több fejlesztést terveznek. A tavaly átadott, nagyon kedvelt Vízipók Csodapók gyermekbirodalom strandi attrakciói bővülnek, készül a fedett részleg is.

A három területrészből álló 4,2 hektáros Festetics Állatpark után a gyenesdiási Darnay Bormúzeumban, a tavaly átadott Borkoccintóban az idén is kínálnak jó illatú borokat.

Hévízen a Hunguest négycsillagos szállodájában, Hotel Mirageban a közelmúltban nyílt meg a terápiás centrum és a wellnesrészleg.

Zánkán, az Új Nemzedék Központban a napokban bejelentették, hogy a főiskolások és egyetemisták találkozóját, az EFOTT-ot június 25-30 között Zánkán rendezik meg.

A tó északi fővárosában

Balatonfüreden hamarosan egy újabb kalandparkot hoznak létre. A nyaranta valódi nagy várossá váló település még egy nagy dobással készül a nyárra.

A Vaszary Villában június 23-ig megtekinthető a Rodin kiállítás, Auguste Rodin francia szobrász nagyszerű alkotásaival.

A Vaszary Villában június 23-ig megtekinthető a Rodin kiállítás, Auguste Rodin francia szobrász nagyszerű alkotásaival.-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.