BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Malév helyett a Bulgaria Air repül Szófiába

Balkán Újabb légitársasággal és újabb desztinációval bővült a Budapest Airport útvonalhálózata. Már landolt a Bulgaria Air első Budapest-Szófia járata, amely heti négy alkalommal kínál légi összeköttetést a két főváros között. Ezt egykor a Malév is repülte. A Bulgaria Air a foglalásoktól függően vagy a brazil Embraer 190-esekkel vagy az Airbus A 319-esekkel teljesíti a járatot.

A Balkánon még így is jelentős fehér foltot hagyott maga után a Malév csődje. Szarajevó, Skopje, Podgorica, Tirana, Belgrád, Split teljesen megközelíthetetlen. „Bizonyos vagyok abban, hogy az újraindított légi összeköttetés a magyar és a bolgár főváros között valós piaci igényt tölt be” – fogalmazott Kam Jandu, a Budapest Airport légiközlekedési igazgatója. A Bulgaria Air nem ismeretlen partner, mivel gépei már idén tavasszal is többször megfordultak Ferihegyen, egy-egy charterjáratot teljesítve.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.