BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Utazás: Akik halálra idegesítik a többieket

Az AirlineRatings.com listába foglalta, hogy leginkább mi az, ami a legidegesítőbb az útitársainkban. Kik a legidegesítőbbek? Akik a repülőn a háttámlájukat az ölünkbe döntik.

Hasonlóképpen idegesítők azok a szülők, akik hagyják, hogy gyerekeik tomboljanak a fedélzeten. Különösen a háttámlát rugdosó gyerekek zavarják a többi utast. Egy közelmúltbeli közvélemény-kutatás szerint az utasok 70 százaléka akár felárat is fizetne a gyerekmentes utazásért.

Kevéssé népszerűek az ápolatlan útitársak, akik bűzlenek vagy összerondítják a vécét. A lista következő helyezettjei a teljes karfánkat elfoglalók, de az első ötbe bekerültek a szószátyárok is, akik egész úton történetekkel traktálják pihenni vágyó szomszédjaikat. Sokakat zavarnak az állandóan pisilni járók, akik persze az ablak melletti ülést kapják, és örökös kijárásukkal nem csak a velük egy sorban ülőket idegesítik. 

A hetedik helyezett a kézipoggyászát a fedélzetre cipelő. A nyolcadik a szereplésmániás, aki harsány és fáradhatatlan.  A kilencedik helyre került a túlmozgásos típus, a lista utolsó helyére, a tizedikre pedig a hétalvók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.