BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A napsütést és a kánikulát sem tudja elsöpörni a hidegfront

Hétfőn 25 és 35 fok között változik a hőmérséklet, északnyugaton lesz a hűvösebb. Marad a napsütés és a kánikula.

Hétfőn hajnalban elszórtan fordulnak elő zivatarok. Napközben a többórás napsütés után délután főleg a Nyugat- és Délnyugat-Dunántúlon, valamint északkeleten fordul elő zápor, zivatar – írta meg a Köpönyeg. Hidegfront okoz szélerősödést is. 25 és 35 fok között változik a hőmérséklet, északnyugaton lesz a hűvösebb.

Sunlight,In,The,Green,Forest,,Spring,Time
tavasz, spring, napsütés, jóidő, nyárias jó idő
A hét első felében is marad a napsütés és a kánikula / Fotó: Shutterstock

Kedden sok napsütésre számíthatunk, inkább csak a keleti tájakon lesz gomolyfelhős az ég, és itt elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. Sokfelé lesz erős az északnyugati szél. Felfrissül az idő: 26 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán északnyugat felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor csak néhol fordulhat elő. Többfelé lesz élénk az ÉNy-i szél. 26–27 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtökön folytatódik a napos, gomolyfelhős idő. Kicsi az esély csapadékra. 24–30 fok valószínű. Az ÉNy-i szél megerősödhet.

Pénteken sok napsütésre van kilátás, és visszatér a kánikula is: délután már 30 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.