BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Időjárás: kellemes hétvégére számíthatunk

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül.

Ma északnyugaton tartósabban erősen felhős, míg az ország nagy részén változóan felhős-napos időre számíthatunk, eső nem lesz. Reggel foltokban köd képződik.

Ground fog in northern Germany
Csapadék nem várható a hétvégén / Fotó: DPA Picture-Alliance via AFP

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint szombaton északnyugaton tartósabban erősen felhős, míg az ország nagy részén változóan felhős-napos időre számíthatunk, eső nem várható. Reggel foltokban köd képződik. A délkeleti szél megélénkül, 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Kellemes idő ígérkezik 20 fok körüli hőmérséklettel. Jövő hét hétfőn napos, és tartósabban rétegfelhős tájak váltakoznak: 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk, a derűs tájakon lesz a legmelegebb. Gyenge szélre számíthatunk.

Kedd reggelre köd várható, amely helyenként tartósabb is lehet. Napközben a köd feloszlását követően változóan felhős időre számíthatunk, időnként több napsütéssel. Az északi szél élénk lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a hűvösebb értékek a ködös, szélvédett területeken lesznek jellemzők.

Szerda hajnalban ködfoltok képződhetnek, amelyek aztán fokozatosan feloszlanak. Napközben derűs és tartósan felhős tájak váltakoznak majd: a napos területeken akár 20 fok is lehet, míg a borultabb vidékeken inkább 15 fok körüli hőmérséklet várható. Csapadék nem valószínű, és a légmozgás többnyire gyenge marad.

Kubában emberéleteket követelt az Oscar hurrikán

Az Oscar hurrikán, amely vasárnap este mintegy óránkénti 130 kilométeres széllel érte el a szárazföldet, majd trópusi viharrá gyengült, hétfő este eltávolodott Kubától.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.