BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fizetős M0-ás: Tállai üzent az agglomerációban élőknek

Amikor egy döntés igazságos, akkor azzal előfordulhat, hogy egy bizonyos csoportot az rosszul érint - mondta Tállai András az útdíjról. Az államtitkár egy MSZP-s azonnali kérdésre válaszolt - Burány Sándor azt kérdezte, hogy miért kell az agglomerációban élőknek fizetniük ezután az M0-ás autóút használatáért.

A miniszter furcsállta, hogy feltették neki ezt az azonnali kérdést, mert erről a témáról ma már tartottak egy parlamenti ülést. Azt már nem tette hozzá, hogy a napirendre sem tudták felvenni az útdíj témáját, mert a Fidesz nem ment be, így nem volt határozatképesség.

Napirend előtt korábban már Fónagy János államtitkár beszélt az útdíjról: mint mondta, az agglomerációban élőknek el kell tudniuk fogadni, hogy havonta két gombóc fagyi árát meg kell fizetniük. Azt is hozzátette, hogy az ellenzék agresszivitása miatt választhatják kevesebben az autópályákat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.