BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Gutmann a legjobb külföldi privátbank

Az Euromoney felmérése szerint a piaci versenytársak szavazatai alapján a Bank Gutmann lett a legjobb külföldi privátbank Magyarországon, továbbá 18 első helyezést kapott különböző kategóriákban a közép-kelet európai régióban - közölte a hitelintézet.

A Magyarországon már a háború előtt is jelenlévő bécsi bank 2005-ben nyitotta újra budapesti irodáját, munkatársai az egyre növekvő hazai ügyfélkör több mint 130 millió euró nagyságú vagyonának kezelésében működnek közre.

A gazdasági-pénzügyi lap rangsorának felállításához világszerte privátbankokat kérdeznek meg, amelyek megadják saját üzleti adataikat, és értékelik versenytársaikat. A felmérés készítői a cégek által saját magukról szolgáltatott adatokat 30, a versenytársak értékelését pedig 70 százalékos súllyal veszik figyelembe. A jelenlegi tanulmány eredménye több mint 50 ország bankjainak visszajelzésén alapul.

A Gutmann jelenleg nagyjából 9 milliárd euró vagyont kezel, ügyfelei bel- és külföldi alapítványok, családok, vagyonos magánügyfelek és intézményi befektetők. Ausztrián és a német nyelvterületen, valamint Kelet- és Dél-Európán kívül a bank jelen van Latin Amerikában és a Közel Keleten is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.