BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

220 forint közelében a frank, esett az OTP is

Pluszban zárta a napot a BUX, és a vezető részvények többsége is erősödött a nap folyamán azonban az OTP nem tudott ma sem szépíteni.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX 0,67 százalékos erősödéssel zárta a szerdai kereskedést, így 21 743,62 pontig erősödött. A vezető részvények közül csak az OTP nem tudott erősödni, a délelőtt folyam ugyan erősödött, de napvégére a tegnapihoz hasonló mélyrepülésbe kezdett. 19 milliárd forint feletti forgalommal mínusz 2,03 százalékos gyengülést produkáltak a bankpapírok melyekért így 4 570 forintot fizettek záráskor.


A MOL részvényeinek árfolyam 0,74 százalékos erősödés ért el, részvényeit 20 350 forinton jegyezték. A Richter részvényeiért 44 900 forintot adtak, ami 2,17 százalékos erősödést jelent nyitóértékéhez képest. A MTelekom részvényei 1,98 százalékos erősödést értek el így a társaság részvényeivel 667 forintos árfolyamon kereskedtek.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint hirtelen ismét esésnek indult, és a 220-as szintet közelíti a frankkal szemben. A mai történelmi mélypont után újabb zuhanást könyvelhet el a hazai deviza az amerikai piacnyitás után. Az árfolyam 219,5-219,9 között mozog. Reggel 215 körüli szintet is láthattunk.

A forint újabb hullámban szakadt le a régiós devizáktól, jelenleg már az összes régiós fizetőeszköz elveszítette ma megszerzett előnyét az euróval szemben, de a legnagyobb pofont délután is a forint kapta. Az euró ára stabilan 285 forint felett van. Reggel 281-282 forint körüli árfolyamot láthattunk.

 

Az euróért 1,262 dollárt kell adni. A forint a dollárral szemben 225,7-re gyengült.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.