BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szárnyal az OTP

A múlt heti mélyrepülést követően a hét első kereskedési napján rég nem látott lendülettel erősödik az OTP, a vezető részvények többsége esett félidőben.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX 0,53 százalékos erősödést ért el a hétfői kereskedési napon háromnegyed egykor, az index 22 140,11 áll. A vezető részvények közül, csak a múlthéten gyengélkedő és jelentős veszteséget elkönyvelő OTP árfolyama tudott erősödni. A nyitáshoz képest 3,8 százalékot erősödtek a bankpapírok melyeket 4 671 forintért jegyeztek.

Friss piaci adatokat itt megnézheti!

A MOL részvények árfolyama kismértékű gyengülést produkált, 0,02 százalékkal 20 845 forintra gyengültek. A MTelekom részvényei már erőteljesebb zuhanásba kezdtek, kora délután 0,88 százalékos mínuszt követően a vállalat részvényeit 672 forintért adták. A Richter 0,8 mínuszban van nyitó értékéhez képest így részvényeit 45 530 forintos árfolyamon jegyzik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.