BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nehezen érthető, mit kér számon a Fidesz - Nincs titkos felvétel a PM szerint

Nincsenek titkos feltételek, nincsenek nyilvánosságra nem hozott dokumentumok a Nemzetközi Valutaalap által nyújtott hitelkeret ügyében - közölte a Pénzügyminisztérium.

Továbbra is nehezen érthető, mit kér számon a Fidesz a kormányzaton. Ma Matolcsy György, az elmúlt napokban pedig párttársai követelték olyan anyagok nyilvánosságra hozatalát, amelyek nem léteznek. Teljes körűen nyilvánosak az IMF-hitel feltételei és mindazon anyagok, amelyek a feltételeket tartalmazzák.

A korábban már nyilvánosságra hozott és a Pénzügyminisztérium honlapján elolvasható dokumentumok a hitelkeret megnyitásához vezető eljárás összes eleméről beszámolnak, a tájékoztatás kiterjed a kölcsön valamennyi feltételére is.

Abban az esetben, ha a Fidesz képviselői a PM hivatalos honlapján publikált anyagokat nem ismerik, a minisztérium kész azokat személyesen eljuttatni hozzájuk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.