BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Száz méter magas az ország legnagyobb karácsonyfája – fotók

Akkora, mint egy 35 emeletes ház. Ráadásul kettő van belőle.

A Magyar Közút hagyományt teremtve immár második alkalommal alakította át karácsonyfává az M0-s autóúton található Megyeri hidat az ünnepi szezon alatt. 

 

Az előző év sikere után rengeteg pozitív visszajelzést kapott a társaság, így nem volt kérdés, hogy idén is ezzel az egyedülálló látványossággal készülnek karácsonyra a közutasok. 

Energiatakarékossági okokból idén csak az alap díszvilágítását felhasználva váltott zöld színre a híd,

de cserébe ezúttal mind a két pilont átszínezik két hétvégén át. A közútkezelő friss fotókat publikált a közösségi oldalain az ünnepi díszbe öltözött pilonokról.

A 35 emelet, 100 méter magas Megyeri híd pilonjai első körben 2022. december 23–26. között, vagyis péntek, szombat, vasárnap és hétfő este váltanak zöld színre. Sőt, az első három napon mindkét pilon mindkét oldalára karácsonyi csúcsdíszt is vetítenek a szakemberek. December 30-tól január 1-jéig, vagyis a jövő hét végén is zöld színben pompázik majd az ország egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja. A kijelölt napokon napnyugtától másnap hajnalig a már megszokott alap-díszvilágítás ideje alatt bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.