BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Vémi Zoltán / Világgazdaság
TOP200, Figyelő, Médiaworks, Világgazdaság, esemény, 2023

Figyelő TOP200: így gördült be egy Audi a budapesti luxushotelbe – videó

Bonyolult szervezést, nagy koncentrációt igényel egy prémiumautó kiállítása egy topszállodában. A Corinthia Hotel Budapest ad otthont a 2023-as Figyelő TOP200 Díjátadó Gálának ma este, ahová már megérkezett a tűzpiros, minden igényt kielégítő Audi. A cseppet sem egyszerű manőverről felvétel is készült.

Luxusautó, luxuskörnyezetben! Idén így készültünk a Figyelő TOP200 Díjátadó Gálára, ahol bemutatjuk a Figyelő TOP200 legnagyobb cégeit összesítő kiadványt. A szerkesztőség ezúttal is az Opten Informatikai Kft. adataira támaszkodva állította össze a vállalkozások rangsorát. Az évkönyv idei tematikája az orosz–ukrán háború „árnyékában” elért vállalati növekedés, illetve a 2022-es gazdasági folyamatok.

TOP 200
Figyelő, Világgazdaság
Fotó: Mediaworks

A Varga Mihály pénzügyminiszter fővédnökségével megrendezett gálaesten a hagyományokhoz igazodva a legjobbak legjobbjai teljesítményét elismerő díjátadóra is sor kerül. Az Audi immár készen áll! 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.