BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a friss forintárfolyam - Mekkora a befektetők étvágya?

Kissé gyengült a forint az euróval szemben kedden kora reggel, röviddel 7 óra előtt az euró 271,75 forint volt a londoni bankközi piacon, a hétfő késő esti 271,62 forinttal szemben (+3,11 százalék).

Elemzők szerint az euró árfolyama a 265 és 285 forintos sávban mozoghat a héten, a forint továbbra is érzékeny marad a befektetői étvágy alakulására.

A cseh korona és a zloty árfolyamának napi alakulását elsősorban a kedden ismertetésre kerülő térségi makroadatok befolyásolják majd: elemzők arra számítanak, hogy a zloty tartja erősödő irányzatát, 4,06-4,08 zloty/euró árfolyam körül.

A korona esetében is enyhe erősödést valószínűsítenek, ha a vártnál kedvezőbbek lesznek a GDP és munkanélküliségi mutatók. Kedden kora reggel az euró 4,1017 zlotyt ért, hétfőn késő este 4,0940 volt. A koronából ekkor 25,4400-et adtak egy euróért, a hétfő késő esti 25,4450 után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.