BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar siker: Az amerikai Caterpillar dealerek az XAPT-ot választották

Észak-Amerika egyik legnagyobb Caterpillar dealere, a Miami székhelyű Kelly Tractor Co., és egyik legnagyobb energetikai cége a Pantropic Power Inc. az XAPT-ot választotta Microsoft Dynamics AX-alapú integrált vállalatirányítási rendszerének megvalósítására. A magyar cég sikeréhez hozzájárult a szintén Caterpillar-dealer magyar Huntraco Zrt. számára fejlesztett és bevezetett rendszer sikere. A Floridában, Alabamában és Georgiában 13 telephellyel rendelkező vállakozások alapos kiválasztási folyamat eredményeként döntöttek az XAPT megoldása és a Dynamics AX mellett.

Az 1933 óta működő, jelentős hagyományokkal rendelkező Kelly Tractor Co. Caterpillar és egyéb építőipari munkagépek, a Pantropic Power Inc. Caterpillar elektromos energia előállító berendezések, tengerészeti energi ellátó berendezések, mezőgazdasági és ipari szivattyúk értékesítésével, bérbeadásával, szervizével és alkatrész kereskedelmével foglalkozik, együttes árbevételük több mint 800 millió dollár. Az XAPT megoldása a Microsoft Dynamics AX rendszert kiegészítve ezen üzleti területek lefedésére készült. A versenyben a Microsoft Dynamics AX nagy múltú, neves amerikai és európai versenytársaival szemben nyert, mert a Dynamics AX biztosítja azt a rugalmasságot, amivel a rendszer a cégek hosszú évek óta jól működő, versenyelőnyt biztosító folyamataihoz igazítható. A több millió dollár értékű projek a kettő cégre külön-külön és több fázisban valósul meg, a végső kiépítésben több mint 500 egyidejű felhasználó dolgozik a rendszerrel. Az XAPT megoldása a Dynamics AX fejlesztéseken kívül tartalmaz egy Agile Point alapú integrált üzleti folymatmenedzsment megoldást is a munkafolyamatok egységes, jelenleginél hatékonyabb támogatása céljából. A rendszerek bevezetésében részt vesz az XAPT globális stratégiai partnere, a Tectura is.

Az XAPT Magyarországon 2005. elején vezetett be integrált rendszert a Caterpillar munkagépek forgalmazásával, szervizelésével, alkatrészellátásával és bérbeadásával foglalkozó Huntraco Zrt-nél. Az XAPT iparági tapasztalatát a Caterpillar üzleti logikájával ötvözve  - a Micrsosoft globális startégiájával egyezően - egy új iparági szoftvermegoldást és implementációs modellt fejlesztett ki. Az iparági megoldás és annak bevezetése olyan jól sikerült, hogy a magyar cég szívesen ajánlotta más, szintén Caterpillar berendezésekkel foglalkozó testvérvállalatok számára is, így ez is hozzájárult az amerikai sikerhez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.