BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
WEB_INRIKES

Budapestről indul az Iron Maiden világ körüli turnéja

Az Iron Maiden turnéja azt is ünnepli, hogy jövőre lesz ötven éve annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart.

Az Iron Maiden jövőre a Run for your lives című világ körüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte. A turné azt is ünnepli, hogy jövőre lesz 50 éve annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart, ennek alkalmából  különleges setlistet ígérnek a rajongóknak, amely átfogja a zenekar első kilenc stúdióalbumát az Iron Maidentől a Fear Of The Darkig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával.

WEB_INRIKES
 Az Iron Maiden jövőre világ körüli turnéját Budapesten indítja / Fotó: TT News Agency / AFP

A jövő év nagyon különleges lesz az Iron Maiden számára, és a rajongóinknak egy igazi, egyszer az életben élményt fogunk nyújtani. 

„Ez egy olyan turné lesz, amely mosolyt csal az arcotokra és ujjongást a torkotokba. Ha már láttál bennünket korábban, akkor készülj fel, hogy ez az élmény egy teljesen új szintre emelkedik. Ha még sosem láttál bennünket, akkor mégis mi az ördögért vártál eddig? Most itt a lehetőség, hogy megtudd, miről maradtál le! Az Iron Maiden-buli biztosan magával fog ragadni téged!” – mondta Bruce Dickinson énekes.

Jegyek szeptember 26-án 10 órától kaphatók a Live Nation oldalán keresztül. Most is lesz exkluzív elővásárlási lehetőség az Iron Maiden Fan Club-tagoknak szeptember 24-én 10 órától, a regisztrált Live Nation-tagok pedig szeptember 25-én 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. Minden koncerthez elérhetők lesznek a Trooper VIP-csomagok is. 

Az együttes jelenleg is úton van, hogy befejezze a nagy sikerű The Future Past című turnét, amely e hónap elején kezdődött Ausztráliában és Új-Zélandon, majd Japánban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kolumbiában, Chilében és Argentínában folytatódik, mielőtt decemberben a brazíliai Sao Paulóban két koncerttel zárul a hatalmas Allianz Parque Stadionban.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.