BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erősödö BUX gyengélkedő forint

Erősödik a BUX és a vezető részvények, a forint stagnál vagy kismértékben gyengül a vezető devizákkal szemben.

Nem sokkal tíz óra után az uniós devizával szemben minimális mozgást mutat a hazai fizetőeszköz, a bankközi devizapiacon kismértékű gyengülést követően 283,92 forintos árfolyamon jegyeztek egy eurót.

Az alpesi deviza árfolyamában az euróhoz hasonlóan kismértékű gyengülést mutat a hazai deviza. A reggeli erősödést követően nem sokkal tíz után a péntek esti érték fölé kúszott a svájci frank jegyzési árfolyama így 218,69 forintot adtak egy frankért.

A forint a héten a várakozások szerint tovább erősödhet a svájci frankkal szemben, követve az euró frankkal szembeni erősödését.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatok itt megtekinthetők!

A BUX zöldben nyitotta a napot és a délelőtt folyamán 1,1 százalékos erősödést ért el így 23 298,46 ponton állt. A vezető részvények mindegyike erősödött.

A MOL  0,72 százalékos erősödést követően 22 310 forinton áll. Az OTP részvényei lendületesebb erősödést mutatnak 1,54 százalékos növekedést követően 4 930 forinton állnak a bankpapírok. Az MTelekom 0,14 százalékos erősödést követően 693 forinton áll. A Richter 1,27 százalékos erősödést produkált a délelőtt folyamán így részvényeit 47 400 forinton jegyezték.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.