BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
revolut

Tényleg jön a Revolut: már a magyarországi munkatársakat keresik a fiókhoz

Nem újdonság, hogy fióktelepet kíván nyitni Magyarországon a robbanásszerűen fejlődő fintech szolgáltató. A Revolut már a konkrét előkészületeknél tart, a munkatársakat keresik.

A híradások szerint már másfélmillió ügyféllel rendelkezik Magyarországon a Revolut, de fintech szolgáltatásait eddig külföldről nyújtotta. Megtörik a jég, immár biztosra vehető hogy fizikailag is megjelennek nálunk, hiszen már a munkatársakat keresik fiókjukhoz.

A Revolut fintech szolgáltatónak már százezrével vannak magyar ügyfelei, de fiókja még nincs Magyarországon: hamarosan lesz
A Revolut fintech szolgáltatónak már százezrével vannak magyar ügyfelei, de ebben változás várható: még nem tudni mikor, de nyílik a Revolut fiókja Magyarországon / Fotó: Revolut

Augusztusban már megszellőztette Antoine Le Nel, a Revolut növekedési és marketing igazgatója, hogy Magyarországra készülnek.

A Revb.hu szakportál jelentése szerint már a konkrét lépéseknél tartanak és a 2015-ben alapított, londoni központú Revolut  három pozícióra is munkatársat keres Magyarországon. A cég terjeszkedésért felelős menedzsere, Györffy Balázs erről posztolt a közösségi médiában.

Teljes gőzzel dolgozunk a magyar fióktelepünk létrehozásán, és ehhez kiváló szakembereket keresünk

– írta. A meghirdetett pozíciók a Revolut karrier oldalán is megtalálhatók.

Az európai cég egyébként globálisan is terjeszkedőben van, megcélozták a hatalmas indiai piacot is.

A Revolut saját kriptopénzt tervez és másfél milliárdos új piacra lép
Töretlenül növekszik a fintech szolgáltató ügyfeleinek száma, és újabb területekre készül betörni. A Revolut kriptopénzt – stablecoint – bocsátana ki a hírek szerint, és más irányban is tovább terjeszkedik: hamarosan szolgáltatásokkal lép a gigantikus indiai piacra is.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.