BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
20240623__MI_109

Látványos szurkolói demonstráció készül Marco Rossi maradásáért

A magyar válogatott kiesése után többféle hír is szárnyra kapott a jövővel kapcsolatban. A nemzeti csapat szurkolói pénteken kiállnak Marco Rossi mellett.

„Folytassa, Mister!” – ezzel a címmel szerveznek nagyszabású szimpátiatüntetést Marco Rossi mellett a magyar válogatott szurkolói pénteken Budapesten. Miután a nemzeti tizenegy csoportharmadikként búcsúzni kényszerült a németországi foci-Eb-től, az olasz szövetségi kapitány számos kritikát kapott, és több pletyka is felmerült a jövőjével kapcsolatban. Bár a szurkolók egyértelműen magyar továbbjutásra vágytak, döntő többségük továbbra is Rossit tartja a legalkalmasabbnak a válogatott irányítására.

20240623__MI_109
Marco Rossi
Marco Rossi a szurkolók többsége szerint továbbra is a legalkalmasabb a szövetségi kapitányi posztra / Fotó: Mirkó István

Ennek a véleményüknek szervezett formában is hangot adnak június 5-én, pénteken, amikor a Szabadság téren felállított szurkolói zónában 17:00 és 17:30 között békés, ám hangos demonstrációt tartanak az olasz mester mellett.

Érkezés a helyszínre 16:45-kor, majd 17:00–17:30-ig miénk a terep, és a fotósok, videósok össztüzében kiszurkoljuk Rossi maradását, akárcsak azt a csodálatos Csoboth-gólt a 100. percben Stuttgartban

– írták a szervezők az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

Arra azonban felhívták a figyelmet, hogy a rendezvényen füst használata megengedett, de hanggránát, görögtűz és egyéb pirotechnikai eszközök használata tilos.

Az időpont és a helyszín kiválasztása nem véletlen, hiszen a szurkolói zónában várhatóan sokan lesznek az esti Eb-meccsek miatt. A kontinenstorna ugyanis pont pénteken folytatódik a negyeddöntőkkel. 18.00-kor a házigazda Németország méri össze erejét Spanyolországgal, majd 21.00-kor Portugália és Franciaország csap össze. A két mérkőzés győztesei az elődöntőben egymással találkoznak majd.

Frissítés!

Miután Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerdán kora délután bejelentette, hogy töretlen mind az ő, mind az MLSZ bizalma Marco Rossi felé, és az 59 éves szakember marad a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, így a demonstráció aktualitását vesztette, így a Facebook-eseménynél is jelezték a szervezők, hogy nem fogják megtartani azt.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.